S.T:n kisa Lempäälässä sujui tänään hyvissä merkeissä. Tulosta kertyi 68,3 kilon kisapainolla 238 ( 108+130 ) kiloa, joka sivuaa omaa yht-rekkaa. Sinclair pisteillä mitaten kisa oli Samin uran paras ( 322,248 ). Lisäksi rinnalla  olivat olleet kovat työntöraudat 136 kiloa.

Miika otti omansa, eli varmisti Cupin mestaruuden tuloksin 152+200 ja Nauhan Minna oli kokonaiskilpailun vitonen. Tänään Minna nosti rautaa 70+86. Seitsemän veljestä ja seitsemän Venlaa.

Ja tässä kaikki olennainen Hakkarista:

001.jpg


Samin kisaraportti Lempäälästä tuli sopivasti kesken korppuharkkojen, joissa oli jälleen se noin kymmenen nostajaa paikalla. Osa vanhoja konkareita, mutta osa punttitaipaleensa alkuvaiheessa olevia nostajia.  Tuleva piirijaoston puheenjohtaja Jukka Ainali välitti terveiset eilisestä ( 12.12 ) Kalajoen kaupungin palkitsemistilaisuudesta. SaniFanissa oli muistettu pokaalein, stipendein ja jouluruoka tarjoten yhteensä 55 kalajokista, tai paikkakuntamme seuraa edustavaa urheilijaa. Näistä RK:n painonnostajia oli huomattava joukko. Kiitokset siis kaupungin suuntaan tällä kertaa täältä Rautiosta. :-)

020.jpg

Ja hyvän voimailupäivän lopuksi voin kertoa että Vieskan Voiman Varpu Saari on paininut tänään  Vaasassa hopeaa kadettien vapaapainin SM-molskilla, josta komiat onnittelut Koskipuhtoon. :-)