Nauhan Timon tekstiviesti kertoi Hiihtomajan tulevista pk-nostoista ja Eki vielä varmisti tapahtuman todeksi. Mutta hyvä näin sillä harvoin infoa saa liikaa kalenterin päivittämiseksi. Tässä kuussa on paljon muutakin mielenkiintoista tulevaa tapahtumaa. Cupin finaali Lempäälässä 13 joulukuuta, jonne Miika matkaa turvallisessa johtoasemassa, mutta saako Retulainen Milkon kiinni ja nousee sijalle kaksi? Naisissa Annalla on parin pisteen johto nousukuntoiseen Meriin. Mielenkiintoinen tilanne tämäkin. Yksi pistekisa Cupissa on vielä jäljellä ja se nostetaan Chiang Maissa Thaimaassa. ( WUWC )  Hyryn Antin nostopäivä on miehen oman viestittelyn mukaan lauantaina. Pauliinasta, Aatusta ja Jerestä en ole ottanut selvää.

Viikko Cupin jälkeen iso joukko Suomen parhaita nostajia kiipeää Ounasvaaralle seurajoukkuekilpailun loppuotteluun. Junkkarit on kovalla ryhmällä mukana ja varmasti mitali mielessä ja perinteiset Lohtajan uuden vuoden kisat nostetaan Mainingissa hyvissä ajoin heti Tapaninpäivän jälkeen 27.12 ja jos haluat kunnon Tapaninajelulle, niin lähde 26.12 Kuhmoon. Pitäjämäen Heikki järjestää silloin siellä kisat. ( Jaksoiko kukaan lukea koko tekstin? )

Tulipas tuonne tekstiin paljon linkkejä. Laitetaan loppuun vielä yksi. Ei ihan Joulumusiikkia vaikka kilikilikello siinä soikin. Tiedä vaikka Timo alkaisi soittaa rumpuja mukana.