Sinetti seinällä on siitä hyvyydestä todisteena ja vielä konkreettisemman todisteen Junkkarien hyvästä juniorityöstä antoivat kolme uutta nuorta nostajaa jotka suorittivat eilisten pk-nostojen yhteydessä oman depyyttinsä kisalavalla jv-tasolla. Kisakuvat täällä: http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/2atfe+kuuselan-kuvat-pk-nostot-kalajoki-8112008.html

 Puukirkon edustajia oli paikalla viisi seuraavin tuloksin: Kannus viiskasin ykkönen perustuloksella 80kg ( 35+45 ) Eki lähti hakemaan pikku riskillä omia lajienkkojaan. Kisa oli lupauksia antava, mutta pöytäkirjoihin jäi tulokseksi vain yksi onnistunut tempaus (55) 78 kilon työntöyritys oli ylöstyönnön pummista huolimatta mielestäni vahva todiste nousukunnosta. Kuusysissä Rebekka hoiteli sarjavoiton seuralleen tuloksin 33+40=73 ja tässä numerosarjassa sekä tempaus että yhteistulos ovat omia ennätyksiä.

 Kymmenvuotispäivänsä kunniaksi nuorin nostajamme Rene romutti koko ennätyslistansa ja pk-kisan voitto (s.56kg)  tuli siinä samalla rytinällä tuloksin 23+33=56kg. Vanhin nostajistamme sitä vastoin joutui tiukkaan Junkkari-puristukseen kun vaaka määräsi peräti kuusi nostajaa sarjaan kasiviis. Muutama jäi selän taakse mutta parilta tuli turpiin. Podiumille sentään pääsin sen alimmalle askelmalle ja oma tulostavoite kisassa myös täyttyi joka oli 75+90.

 Kaikki tulokset: http://kalajoenjunkkarit.sporttisaitti.com/painonnosto/tuloksia-08/

2050357.jpg