...tämänpäivän mestarit Rovaniemellä. Lisäksi joukkuemestaruus varmistui hyvien suoritusten ja sarjavalintojen ansiosta Kisailijoille. Kolmella perättäisellä mestaruudella "Poika" jäi Rautioon.

Katja nosti mestariksi sarjassa N1/63kg tuloksella 35+44 ja poltetta jäi "Karhulahden" tytölle päästä ensi syksynä kovempiin rautoihin käsiksi. Jukka ja Juha nostivat mestareiksi hieman puolikuntoisina, mutta se ei suoritusten arvoa himmennä. Jukan tulos sarjassa M4/105kg oli 65+80 ja Juhan saman ikäryhmän superissa 80+90.

Hanski pysyi mitalikannassa 55-vuotiaiden kuusysissä ja oli heti hopealla LoVen Lemströmin kannassa. Molemmat miehet rikkoivat myös MM-rajan tuloksin: Jarmo 67+81 ja Hannu 66+76. Lohtajalle mitalin ja hopeisen sellaisen nosti myös Juha Korri tuloksin 80+100. Juhan sarja oli M4/94kg.

Sakke pääsi mukaan tiukkaan ja kovaan kisaan omassa sarjassaan joka oli tuo miehelle tuttu satavitonen ja ikäryhmä M5. Tuloksella 74+100 heltisi pronssimitali tällä kertaa.

Oma kisani eteni  "tehtävä Rovaniemellä" tyyliin ja tuotti kaksi joukkuekisapistettä ja viidennen sijan tuloksella  60+60 sarjassa M5/85kg. Samassa sarjassa Raimo Andersson oli neljäs tuloksin 70+88.

Kaikki tulokset liiton sivuilta:

2015 Joukkuemestaruus nostettiin 15 nostajan voimin: Katja Mattila, Pirjo Palosaari, Marika Roukala, Ulla Rättyä, Mikko Korhonen, Markku Roukala, Keijo Rättyä, Seppo Salmi, Juha Mäntylä, Timo Huhtala, Jukka Ainali, Juha Roukala, Hannu Karhula, Sakari Heikkilä ja Pekka Torvi.

Vuonna 2014 mestaruusjoukkueesemme Oulussa kuului 14 nostajaa: Katja Mattila, Eija Mustasaari, Pirjo Palosaari, Marika Roukala, Ulla Rättyä, Mikko Korhonen, Markku Roukala, Juha Mäntylä, Keijo Rättyä, Jukka Ainali, Hannu Karhula, Sakari Heikkilä, Pekka Torvi ja Lauri Järvinen.

Ja vuonna 2013 Rovaniemellä tiimin koko oli 13 nostajaa: Eija Mustasaari, Katja Mattila, Pirjo Palosaari, Ulla Rättyä, Mikko Korhonen, Jukka Ainali, Keijo Rättyä, Timo Huhtala, Hannu Karhula, Juha Roukala, Sakari Heikkilä, Pekka Torvi ja Lauri Järvinen.

Noita kolmea perättäistä mestaruutta on ollut hankkimassa yhteensä 17 nostajaa. Koko tämä porukka pyritään saamaan kokoon kevään aikana, jos ei muuta niin yhteiskuvaa varten. :-)

Ja punttiviikonlopun päätteeksi katsomme Kukkosen Sinin eilisen SE-työnnön 82 kiloa.