Lavalla kisojen viimeisenä päivänä kilpaili seitsemän Keski-Pohjalaisseurojen nostajaa ja hyvin nuoret Masters nostajat osuutensa hoitivat sillä kaikki onnistuivat mitalin kisasta nappaamaan.

40-vuotiaissa miehissä LoVen Mauno Andersson oli kuusseiskan kakkonen tuloksin 57+71=128 kiloa ja saman seuran Mikko-Pekka Forsell voimaili sarjaa ylempänä ( 73kg ) myös hopean arvoisesti tuloksella 80+110=190 kg. Viimeisellä työnnöllä MiPe otti työnnön SE:n nimiinsä sitä ensin parantaneelta Parkanon Miiro Kuusikolta. Sarjan kolmas oli nivalalaislähtöinen Juha Sorvala.

Saman ikäluokan sarjassa 102 kiloa Junkkarien Hannu Niemi hopealla tuloksella 195 kiloa ( 90+105 ) ja seurakaveri Janne Kulju samalla sijalla 35-vuotiaissa sarjassa 67 kg. Jannen tulos tänään 45+61=106 kiloa.

RK:n vaasalaisvahvistus Jens Löfbacka onnistui myös hyvin ensimmäisissä SM kisoissaan. Tulokseen 204 ( 88+116 ) kiloa päätynyt  Jens palkittiin nostojen jälkeen pronssimitalilla.

Hyvän Junkkarimenestyksen täydensivät kisojen viimeisessä nostoryhmässä Mari Palin ja Jonna Liius. Marille hopeaa sarjassa n35/87 kg ja Jonnalle mestaruus saman ikäryhmän superista. Marin hopeakilot tänään 46+61 ja Jonnan mestaruusraudat 56+65.

Onnea päivän mitalisteille ja kiitokset onnistuneista kisoista Harjun Woimalle.