Naisten ensimmäisen ryhmän ( s48-53 ) esittely kello 11 ja punnituksen alku tästä tietenkin vielä kaksi tuntia aiemmin. Miesten seiskaseiskan palkintojen jako noin 20,30, eli lähes täysi kellonympärys toimintaa Parkanon lavalla ja sen ympäristössä. Noiden kahden kuvan väliin mahtui paljon tapahtumia. Onnistumisia ja epäonnistumisia ja niiden myötä tulleita vahvoja tunteita molempiin suuntiin. Sellaista painonnosto on parhaimmillaan ja pahimmillaan.

002-normal.jpg

086-normal.jpg

Ekin sarjavalinta osui kohdalleen ja kuuden nostajan joukossa sai rauhassa keskittyä omaan tekemiseen. Tuloksilla 61+79 kolme pronssia. Ensimmäiset SM-mitalit taitavat olla Eijalla vuodelta 1995.

042-normal.jpg

Naisten SM-lavan ensikertalainen Jenna sijoittui viidenneksi tuloksin 39+48. Harmittavasti 41 kilon tempausrekkarauta hylättiin hajaäänituomiolla.

014-normal.jpg

Samin takana oleva pöllö jaksoi seurata tiukasti kisaa iltaan asti. Kuusysin suuresta viidentoista nostajan ryhmästä moni jäi ilman tulosta, mutta Suomen parhaat myös tästä joukosta eilen löytyivät. S.T alkupainoillaan ( 100+120 ) kisan kuutonen.

 

069-normal.jpg

Junkkarinostajista eilen lavalla Fanni ja Heikki. Fanni omilla rekkaraudoillaan ( 49+64 ) viiskasin kymmenes ja molemmissa lajeissa yhdeksäs. Heikki kolme kertaa neljäs kauden parhaalla tuloksellaan 80+93.

028-normal.jpg

058-normal.jpg

Pärren eilinen kisa ei tulosta tuottanut, eikä sijoituksia, mutta nuoressa miehessä on potentiaalia ja senhän kertoo parhaiten päivän postauksen viimeinen kuva.

078-001-normal.jpg

Lauantain kaikki tulokset:

Tänään jatketaan ja RK:sta lavalla Pirjo, Rebekka ja Markku. Junkkareista Minna, Jani ja Miika. LoVesta Kimmo. Toivottavasti tempaus on kaikilla kohdallaan ja ylöstyönnöissä lantiot alla. :-)