Jimin kisa tuotti oman työntöennätyksen 23 kiloa ( tempaus 15kg ) ja kolmannen sijan sarjassa 56kg. Pojan saama komea pokaali lämmitti varmasti..

 

myös Pirjo-Äidin mieltä, joka kilpaili tällä kertaa seiskaviidessä. Tempauksessa ( 55kg ) ja yhteistuloksessa ( 123kg ) Pirre paranteli sarjansa pe-tuloksia, työnnössä ( 68kg ) ei ihan kulkenut samaan tahtiin. 

Hanski sai kovan kirittäjän Oulusta kaveriksi sarjaan 69kg. Marinkaisten mies onnistui pyrintöläisen selättämään ja varsinkin työntönostot sujuivat mallikkaasti. Nelossija irtosi tuloksin 64+77.

Kisaennätyksiään parantamaan lähtenyt Sami sai hienot lähtöasetelmat kilpailuun kovien vastustajien muodossa. Rovaniemen nuori nostaja sai eilen kylmää kyytiä Ruukin metallimieheltä, mutta Lappalainen oli vielä parempi ja Heikin tempausennätys 105 kiloa kuusysissä kesti aina vaan. 99 prosenttisella suorituksella syntyivät kuitenkin kaikki omat ennätykset 105+125=230kg ja yhteistuloksen uusi pe.

Piiriennätyksiä paranteli myös Sakke omassa sarjassaan. ( 105kg / 55v. ) Tempaustulos eilen 71 kg ja työntö 103. 106 kiloakin kävi pään päällä, mutta hieman punnertaen ja se ei tarkoille tuomareille oikein sopinut.

Pe-romut olivat tangossa myös Keijolla useampaankin kertaan ( 97 ja 121 s.94kg / 40v. )   Eilen ei ollut "onni myötä" mutta ehkäpä Hanskin Puntissa nuo raudat nousevat. Alkupainoilla syntyi kuitenkin kova tulos 90+115=205kg.

Vaikka Sami kovia rautoja eilen käsittelikin riskeimpänä Typpön Puntin ( TuPu ) edustajana lavalla esiintyi eilen Antti. 115 kiloa temmaten on kova rauta mihin sarjaan tahansa.

ps. Kotikyläni Typpön nimi juontaa juurensa ruotsin kielestä ja sanasta typpö ( tupp-ö ) eli kukkosaari. Jos joskus tulee tarvetta uuden urheiluseuran perustamiselle, niin nimihän voisi olla vaikka Kukkosaaren Kunto. ( KukKu ) ;-)

Tulokset lehdestä poimittuna:

Naisten viiskasin voitti Pauliina Utoslahti TP ja kuuskolmosen Titta Mansikkamäki OP