Lauantain päähuomio alueemme osalta on siinä kuinka Heikkisen Jani onnistuu Albanian EM-lavalla. Muista Junkkareista kisaavat samana päivänä Helsingissä Junior-Cupin loppuhuipentumassa Janne ja Helmi.

Raution kansalliset nostetaan näillä näkymin puhtaasti oman seuran nostajien välisenä kisana. Johannes ja Keijo hakevat päivän kunnon mukaisia tuloksia pyrkien samalla myös tekemään hyvät sinclair-pisteet seurajoukkuekilpailun kolmoskierrokselle mestaruussarjaan, tai sitten ykkössarjaan, riippuen Tomin ja Eetun Porin PM-nostojen pisteistä. Pirjolla ja Rebekalla on sama tilanne naisten puolella. Kaiken kaikkiaan nostajia tulee käymään Rautiossa vaa`alla 10-12.

Tänään oli salilla rauhallinen ilta, mutta tekemisen meininkiä kyllä riitti. Sakke työnsi helpon satavitosen, Minna tempaisi kolmosen viiskakspuolosella ja Kallella oli ohjelmassa työntöyhdistelmiä ja takakyykkyjä. Eki tempaili ja kyykytteli myös rautaa tänään.

Tokolantallilla on myös temmattu ja treenattu kovaa tällä viikolla. Käydäänpä postauksen lopuksi katsomassa sieltä muutama temppu: Anna-Maria, Tomi, Eetu, Milko.