.. nostojen osalta. Ensimmäiselle kisapäivälle ei löydy Keski-Pohjalaisnostajaa, mutta Niemelän Heikki pääsee tositoimiin sunnuntaina aamusella kello 9.

Maanantaina on Niemelän Sadun vuoro kisata ryhmässä joka aloittaa kello 20 jos aikataulu pitää ja toivottavasti tämä kisapäivä päätty Maamme-lauluun.

Tiistai on Rättyän Keijon nostopäivä ja mitalisaumat ovat ennakkoon Kepalla hyvät. Ysinelonen aloittaa klo 14,30 ja satavitonen 16,45. Kumpaan sarjaan kannattaa mennä? No vaikka ylempään.

Keskiviikkona on Kumpulan Annen nostopäivä ja Nivalan tyttö lähtee tilastoykkösenä kisaan. Tuleeko Junkkareille kisoista peräti kaksi EM-kultaa? Annen ryhmä aloittaa klo. 13,45

Torstaina ensimmäiseen kansainväliseen koitokseen painonnostossa osallistuu Petri Ylimäki. M40/85 sarjaan on ennakkoon ilmoittautunut 12 nostajaa, joten vastusta ei Petriltä tule puuttumaan. Ryhmän kisa alkaa klo 13.30.

Perjantaina nähdään kuudes ja viimeinen piirimme alueelta Budapestiin ilmoittautunut nostaja ja hän Niemen Heikki. Pistesija on ennakkoon tarjolla vaikkapa tuloksilla 85+97. Heikin ryhmä aloittaa klo 16,30

Starttilistat:  NaisetMiehet:   Kisa-aikataulu: 

Kisa-ajat lienevät paikallista aikaa ja kellohan on Unkarissa tunnin vähemmän kuin meillä.