.. digitaaliversio luettavissa ja katseltavissa. Japanilaisesta uudesta merkistä pääsee sivuille:

001.jpg

Tällä viikolla salillakäynnit ovat jääneet vähemmälle, maanantaita lukuunottamatta, mutta se vierailu ei liittynyt painonnostoon. Treenikuulumisia olen kyllä saanut pitkin viikkoa moneltakin suunnalta, joten kiitokset niistä.

Mahdollisia uusia kisanostajia on ollut jälleen liikkeellä, sekä maanantai- että torstai-iltana ja huomenna todennäköisesti ainakin muutama nuori juniori kilpailee Rautiossa ensimmäistä kertaa seuraamme edustaen.

Seuraava kisa Kalajoella onkin jo vajaan viikon kuluttua, kun Hiihtomajalla ovat pk-tason iltanostot. Anaheimin MM-kisat alkavat myös pian ja liiton kalenteri kertoo kansallisen tason kisoja olevan joulukuussa todella paljon mm. Oulussa reilu viikko ennen Joulua.

17 päivä sunnuntaina Suomen parhaat nostavat Mainingissa ja vuoden toiseksi viimeisenä päivänä ratkaistaan pysyykö Punttimaljan voittopokaali Kisailijoiden kaapissa. Jos sekä Junkkarit että RK saavat parhaat nostajansa mukaan kisasta on tulossa tiukka.

Tänään on kuulemma musta perjantai, mutta ei anneta sen masentaa mieliä, vaan käydään lopuksi katsomassa mitä Anna-Maria on puuhastellut tänä päivänä: