Työntörautaa tangossa 45 kilon verran tämän päiväisten 7. Simon muistokisojen viiskutosten ykkösellä Renellä. Tempaamalla poika kesytti rautaa 27 kiloa.

Toisen sarjavoiton kisoissa nosti Antti sarjanaan kuusysi. Kisapainolla 66,9 nousi temmaten sata ja yksi. ( pe/23v ) Kakskolmosten piiriennätykset kohenivat myös työnnössä ja yhteistuloksessa. ( 121 , 222 )  Myöskin miesten pe-romut olivat Anan näpeissä jo, mutta raudat tulivat kuitenkin ennen aikojaan alas ja mies sanoi varsin kuuluvalla äänellä, että voi vee. Kolmantena sarjassa Hanski tuloksin 62+73=135.

Myös naisten sarjassa 75 kiloa nähtiin Kisailijoiden värit keskipallilla, jossa Rebekka nosti perustuloksella ykköseksi kiloin 38+47=85. Tempauksessa tangossa oli myös tarjolla Nannille tupla-pe, mutta eteen se romu tällä kertaa jäi.

Kuuskakkosissa kisannut Sami lähti haastamaan  sarjansa ( 23v ) pe-tulosta tempauksessa heti alkuraudoilla. Vedot kyllä lähtivät rajusti ylöspäin, mutta vasurista puuttui pito ja se oli tällä kertaa kolme kolahdusta ja suihkuun.

Kannus ja Jossu kävivät pokkaamassa kakkospystit sarjoissaan seurallemme. Tyngän tyttö teki viiskolmosiin tuloksen 30+40=70 ja Jossu sarjaa ylemmäksi 38+50. Samalla tytöt hankkivat syksyn nuorten SM-nostoihin osanotto-oikeuden.