Niitä riittääkin mukavasti: Kuortaneen alueleiri, 23-vuotiaiden EM-kisat Albaniassa, jonne Heikkisen Jani lähtee kisaamaan. Juniori-Cupin parhaat matkustavat loppuhuipentumaan Helsinkiin ja kisapaikkansa sinne on varmistanut Nauhan Helmi. Varasijoilla ovat Eerika ja Jimi Palosaari, sekä Janne Kähtävä.

21 lokakuuta nostetaan kansalliset kisat Rautiossa ja niihin saadaan toivon mukaan omia nostajia runsaasti mukaan tekemään hyviä päivän kunnon mukaisia tuloksia, joita tarvitaan seurajoukkuekilpailun eri sarjoihin. Tuo kisa, samoin kuin lokakuun viimeisenä viikonloppuna Porissa nostettavat 17-v. ja 20-vuotiaiden PM-kisat tulevat olemaan myös näyttökisana seurajoukkuekilpailun finaaliin Rovaniemelle ( 11.11 ) mikäli Kisailijat paikkansa viiden parhaan seuran joukossa säilyttää, kuten vahvasti uskon. Mikäli joltakin jää tuo Raution kisa väliin, niin 28 lokakuuta nostetaan kilpaa mm. Seinäjoella ja Tampereella kansallisten merkeissä.

Tomi, Eetu ja Rene nostavat  Porissa ja heiltä saadaan sieltä näyttö päivän kunnosta. Satakunnan arvokisassa mukana myös Junkkari-Fanni.

Käytännössä normikunnolla Rene tulee olemaan Rovaniemellä nuori nostaja. Pirjo tai Rebekka ovat tällä hetkellä tarjolla naisnostajaksi, ellei Salla halua heitä kisapaikasta haastaa. Jennan nostokunto on  tällä hetkellä arvoitus, samoin kuin Varpun.  Eija ja Anna-Maria palaavat kisalavoille toivon mukaan ensi vuonna, mutta saa tulla aiemminkin. :-)

Neljän parhaan miesnostajan ryhmään on tällä hetkellä tarjolla iso hyvä ryhmä, jossa on sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Sami ja Jere ovat vahvoilla, kun porukkaa kasataan, mutta kahdesta jäljellä olevasta paikasta saavat tosissaan haastaa toisiaan: Tomi, Eetu, Jaakko, Olli, Johannes ja Keijo. Milkolle kisa taitaa tulla vielä liian varhain. Mielenkiintoista olisi myös nähdä Kimmo kamppailemassa joukkuepaikasta Rovaniemelle. Siinähän se tulisi miehelle SM- kisa, mikäli joukkueeseen onnistuisi itsensä kiilaamaan.

Tässä lokakuun ennakkotunnelmat. Nettiin kun kirjoittelee, niin paperi ei lopu, eikä kynä kuivaa. Harjoitukset jatkuvat normaalisti Rautiossa maanantaisin ja torstaisin ja korppuharkkoja lauantaisin alkaen klo 15. Masters-nostajien jotka tähtäävät ensi vuoden Kalajoen SM-lavalle, olisi myös syytä alkaa aktivoitua, sillä kisaanhan ei ole enää aikaa kuin vähän reilut puoli vuotta ja vähintään pk-tason kisoja pitää olla nostettuna syksyn ja talven aikana kaksi kappaletta.